Het gezonde leefstijlplan

Een persoonlijk plan aan de hand van uw eigen situatie al vanaf slechts eenmalig €90,-. Allesomvattend en de rest van uw leven direct toe te passen. Ook mogelijk i.c.m. geschikte supplementen voor een gerichte aanpak.

Het gezonde leefstijlplan is voor iedereen beschikbaar. Woont u te ver uit de buurt om onze praktijk te bezoeken? Dan kunnen de contactmomenten via skype of telefonisch plaatsvinden. De benodigde documenten versturen wij in dat geval digitaal of per post.

Klachten verhelpen of juist preventief

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een erg ongezonde leefstijl. Dit komt voornamelijk door ongezonde voeding, onvoldoende beweging, veel stress, roken en alcohol. Zo’n ongezonde leefstijl brengt grote risico’s met zich mee voor zowel lichaam als geest. Niet voor niets heeft bijna één op de vier Nederlanders last van maag-, darm- of leverproblemen.

Of het nu bedoeld is om klachten aan te pakken of juist preventief om gezondheidsproblemen te voorkomen, een gezonde leeftijd biedt vaak de oplossing en is de absolute basis voor het hebben van een goed gevoel.

 

Waar is het gezonde leefstijlplan op gericht?

Ons gezonde leefstijlplan word speciaal aan de hand van je eigen situatie gemaakt door een specialist en is erop gericht om in geval van gezondheidsklachten al op korte termijn zeer positieve resultaten te behalen, zoals klachten laten verdwijnen en meer energie hebben. Omdat wij een gezonde leefstijl inzetten als medicijn (indien gewenst aangevuld met de juiste supplementen) is het de bedoeling om deze positieve resultaten te behalen zonder hele grote / ingrijpende veranderingen in uw dagelijkse leven.

Door een ongezonde leefstijl (met name ongezonde voeding) verzuurd het lichaam, wat de kans op ziektes aanzienlijk vergroot. Behalve een vergrootte kans op ziektes kun je in geval van verzuring vaak slechter slapen en heb je een grotere kans op huidproblemen, haaruitval, diabetes, reuma, artrose en jicht. Ook kan een ongezonde leefstijl ervoor zorgen dat het darmslijmvlies gaat ontsteken waardoor een lekkende darm kan ontstaan (leaky gut). Bij een lekkende darm kunnen allerlei giftige stoffen, gluten en schadelijke bacteriën rechtstreeks in de bloedbaan terecht komen. Dit heeft op zijn beurt weer een negatieve invloed op het immuunsysteem en de weerstand. Ons gezonde leefstijlplan is erop gericht om verzuring tegen te gaan en een herstel van de darmwand te creëren om zo uw algehele gezondheid er sterk op vooruit te laten gaan.

 

Stel vrijblijvend een vraag

-

Persoonlijke benadering

Het plan wordt aan de hand van uw eigen unieke situatie opgesteld en behandeld door onze specialist.

Resultaatgericht

Door gericht in te spelen op uw situatie kunnen betere resultaten behaald worden t.o.v. een algemene aanpak.

Verantwoord

Wij dragen bij aan een natuurlijke gezonde leestijl zonder onverantwoorde diëten of andere ongezonde gewoontes.

Op locatie of vanuit thuis

Het gezonde leefstijlplan is beschikbaar voor iedereen, ongeacht de afstand. bezoek onze praktijk of volg het thuis. 

Hoe ziet het gezonde leefstijlplan eruit?

Gedurende het eerste contactmoment zal eerst duidelijk worden wat uw motivatie is om het gezonde leefstijlplan te volgen. Dit kan zijn omdat u preventief een gezondere leefstijl wilt of juist om specifieke gezondheidsklachten aan te pakken. Ook zal er in de beginfase gekeken worden naar hoe u huidige leefstijl ervoor staat. Aan de hand van deze informatie wordt het plan door onze specialist voor u opgesteld.

Daarna zult u alle belangrijke ins en outs over voeding leren en worden veel voorkomende misverstanden en valkuilen besproken. Ook zult u hierover uitgebreide aanvullende documenten ontvangen zodat u dit alles ten alle tijden nog eens op u gemak kunt teruglezen.

Vervolgens zal er een concreet plan met u besproken worden waarbij een optimaal resultaat aan de hand van uw specifieke situatie centraal staat. Tevens wordt er gekeken of het zinvol is  om geschikte supplementen te gebruiken voor een nog beter resultaat.

Ter aanvulling van uw persoonlijke plan krijgt u ook een duidelijke uitleg over wat u beter kunt vermijden en wat juist niet. Hier krijgt u wederom een aanvullend document bij waarin de do’s en dont’s duidelijk omschreven worden aan de hand van uw eigen situatie.

Indien gewenst zullen er evaluatiemomenten plaatsvinden waarbij er zorgvuldig gekeken wordt naar allerlei verschillende belangrijke punten. Dit kan zowel op locatie als telefonisch of via skype. Hoeveel evaluatiemomenten er zullen plaatsvinden is afhankelijk van uw behoeftes en wensen.

Intake

Huidige leefstijl check

Voedselvoorlichting

Een concreet plan

w

Evaluatie