Ga voor een gezonde leefstijl met Balans en Voeding!

De meest verantwoorde , maar vooral ook efficiënte manier om allerlei gezondheids- klachten zoals maag- darmproblemen, diabetes en overgewicht aan te pakken. Door middel van onderstaande punten hebben wij al veel mensen mogen helpen die maar niet van hun klachten en vaak ook medicijnen af konden komen;

(In verband met het coronavirus is het gezonde leefstijlplan ook geheel vanuit thuis te volgen, ongeacht de afstand. Informeer naar de mogelijkheden).

Voedingsadvies

Gedurende het gezonde leefstijlplan komen de in’s en out’s van (gezonde) voeding aan bod, worden veelgemaakte fouten besproken en zal er een duidelijk plan worden opgesteld. Ook krijg je gangbare recepten!

Coaching

Bij Balans en Voeding sta je er nooit alleen voor. Het gezonde leefstijlplan zal 1 op 1 behandeld worden waarbij je wordt gecoacht en indien gewenst zullen er  evaluatie- momenten plaatsvinden. Ook kun je altijd terecht met al je gezondheidsvragen.

Leefstijl

Een gezonde leefstijl gaat verder dan alleen gezonde voeding. Daarom focussen we ons niet alleen op (gezonde) voeding maar ook op de juiste leefstijl- gewoontes. Dat maakt het gezonde leefstijlplan een complete, gerichte aanpak.

Supplementen

Bij het gezonde leefstijlplan ontvang je momenteel supplementen van Balans en Voeding. Je gezondheid krijgt pas écht een boost door een gezonde leefstijl te combineren met de juiste supplementen. (100% verantwoord)

Een verantwoorde aanpak van gezondheidsklachten

Zoals gezegd is het gezonde leefstijlplan de meest gerichte en efficiënte manier om allerlei gezondheidsklachten zoals maag– darmproblemen, overgewicht en diabetes aan te pakken. Dit soort aandoeningen zijn in veruit de meeste gevallen het resultaat van een ongezonde/verkeerde leefstijl. Door middel van het gezonde leefstijlplan kun je binnen no-time je leefstijl de rest van je leven in positieve zin veranderen waarmee je het probleem gericht vanuit de kern aanpakt.  Je ontvangt momenteel supplementen bij het gezonde leefstijlplan die sterk bevorderlijk zullen werken. Zo zijn onze eigen supplementen 100% verantwoord en zorgvuldig samengesteld om een herstel te creëren van de darmwand, omdat daar bijna alle gezondheidsklachten ontstaan.

Waar is het gezonde leefstijlplan op gericht?

Ons gezonde leefstijlplan word speciaal aan de hand van je eigen situatie gemaakt door een specialist en is erop gericht om in geval van gezondheidsklachten al op korte termijn zeer positieve resultaten te behalen, zoals klachten laten verdwijnen en meer energie hebben. Omdat wij een gezonde leefstijl inzetten als medicijn is het de bedoeling om deze positieve resultaten te behalen zonder hele grote / ingrijpende veranderingen in uw dagelijkse leven.

Door een ongezonde leefstijl (met name ongezonde voeding) verzuurd het lichaam, wat de kans op ziektes aanzienlijk vergroot. Behalve een vergrootte kans op ziektes kun je in geval van verzuring vaak slechter slapen en heb je een grotere kans op huidproblemen, haaruitval, diabetes, reuma, artrose en jicht. Ook kan een ongezonde leefstijl ervoor zorgen dat het darmslijmvlies gaat ontsteken waardoor een lekkende darm kan ontstaan (leaky gut). Bij een lekkende darm kunnen allerlei giftige stoffen, gluten en schadelijke bacteriën rechtstreeks in de bloedbaan terecht komen. Dit heeft op zijn beurt weer een negatieve invloed op het immuunsysteem en de weerstand. Ons gezonde leefstijlplan is erop gericht om verzuring tegen te gaan en een herstel van de darmwand te creëren om zo uw algehele gezondheid er sterk op vooruit te laten gaan.

 

Stel een vraag

-

Enkele voordelen van het gezonde leefstijlplan

Persoonlijke benadering

Het plan wordt aan de hand van je eigen unieke situatie opgesteld en behandeld door onze specialist.

Resultaatgericht

Door gericht in te spelen op je situatie kunnen betere resultaten behaald worden t.o.v. een algemene aanpak.

Verantwoord

Wij dragen bij aan een natuurlijke gezonde leestijl zonder onverantwoorde diëten .

Op locatie of vanuit thuis

Voor iedereen beschikbaar, ongeacht de afstand. bezoek onze praktijk of volg het thuis.

Hoe ziet het gezonde leefstijlplan eruit?

Gedurende het eerste contactmoment zal eerst duidelijk worden wat je motivatie is om het gezonde leefstijlplan te volgen. Dit kan zijn omdat je preventief een gezondere leefstijl wilt of juist om specifieke gezondheidsklachten aan te pakken. Ook zal er in de beginfase gekeken worden naar hoe je huidige leefstijl ervoor staat. Aan de hand van deze informatie wordt het plan door onze specialist voor je opgesteld.

Daarna zul je alle belangrijke ins en outs over voeding leren en worden veel voorkomende misverstanden en valkuilen besproken. Ook zul je hierover uitgebreide aanvullende documenten ontvangen zodat je dit ten alle tijden nog eens op je gemak terug kunt lezen.

Vervolgens zal er een concreet plan met je besproken worden waarbij een optimaal resultaat aan de hand van je eigen specifieke situatie centraal staat. Tevens ontvang je van ons geschikte supplementen  voor een nog efficiëntere aanpak. Nogmaals, onze supplementen zijn  100% verantwoord om te gebruiken.

Ter aanvulling van je persoonlijke plan krijg je ook een duidelijke uitleg over wat je beter kunt vermijden en wat juist niet. Hier krijg je wederom een aanvullend document bij waarin de do’s en dont’s duidelijk omschreven worden aan de hand van je eigen situatie.

Indien gewenst zullen er evaluatiemomenten plaatsvinden waarbij er zorgvuldig gekeken wordt naar allerlei verschillende belangrijke punten. Dit kan zowel op locatie als telefonisch. Hoeveel evaluatiemomenten er zullen plaatsvinden is afhankelijk van je behoeftes en wensen.

Intake + leefstijlcheck

Ontvangst supplementen

Voedselvoorlichting

Een concreet plan

w

Evaluatiemomenten + coaching

Stel een vraag

-

Contactgegevens

Balans en Voeding
Witherenstraat 15
5921 GA Venlo
KvK: 58599479
BTW: NL001810999B89

T: 06 40 36 29 88

E: balansenvoeding@outlook.com

Diensten

Een gezonde leefstijl
Darmklachten aanpakken
Overgewicht aanpakken
Huidaandoeningen aanpakken

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring