Enkele verhalen van cliënten

John L.

Ik wil mij even voorstellen. Ik ben John L. Sinds 2010 is diabetes type 2 bij mij geconstateerd. Daarbij had ik een hoge bloeddruk en problemen met mijn ogen.
Ook had ik beginnende obesitas. Ik woog toen 104 kilo. De lichamelijke problemen stapelden zich in de loop van jaren op. Ik kreeg nog meer last van mijn zicht en werd dan ook in het ziekenhuis hieraan behandeld. Verder kreeg ik circulatie problemen en dat resulteerde uiteindelijk in een dotter behandeling met twee stents. Steeds meer medicijnen en in ca. 4 jaren tijd begeleiding van een diëtist. Na 4 jaar woog ik 119,5 kilo en afvallen kon niet. Dat was het gevolg van al die medicijnen ( 9 ) die ik dagelijks moest innemen werd mij duidelijk gemaakt. Het ging de verkeerde kant op en legde mijn behandelingen volledig in handen van de medische wereld. Ik beruste in mijn toekomst van ziek zijn. Totdat ik ca. 20 weken geleden Rob Visscher deed ontmoeten.

Bij de intake hoorde ik voornamelijk wat voeding met mensen doet. Ondanks dat ik sceptisch was ging ik met Rob Visscher in zee Ik besloot om te gaan voor deze voor mij nieuwe aanpak. Rob vertelde mij dat ik van mijn medicijnen af kon komen en ik wist niet wat ik hoorde.

Ik hoorde van hem wat voor een rotzooi door de voedingsmiddelen industrie in het eten gegooid wordt. De moderne ziektes die hierdoor worden veroorzaakt.
Ik merkte na de eerste week al een verandering en voelde gewoon dat ik goed bezig was. Na 4 weken besloot ik om bij de diëtist weg te gaan omdat het inzicht in voeding haaks stond ten opzichte van wat Rob Visscher mij leerde. De nieuwe leefwijze was niet erg moeilijk te doen en werd dan ook door mij snel opgepakt.
Ik kreeg steeds meer plezier in mijn keuze. De regels zijn direct toepasbaar in mijn dag/nacht invulling omdat ik ploegen diensten draai. Ook ben ik meer gaan bewegen en daar heb ik geen stok achter de deur voor nodig. 

Nu na 20 weken weeg ik ca. 100 kilo. Mijn streefgewicht is 90 kilo en ik ga dit halen…dit jaar nog. De cholesterol is perfect, de HB1ac is van 66 naar 29 gegaan. De bloeddruk was eerst met medicijnen 140/90. Nu zonder medicijnen 120)70. Ik had nog een breedspectrum medicijn om de bloeddruk te regelen en had toen na meting 195/61 gemiddeld. Dus dit medicijn is nu weg. In totaal slik ik nu nog maar 2 medicijnen en geloof mij, deze gaan ook verdwijnen. Rob krijgt gelijk ..ik wordt door voeding weer gezond. Ik begrijp niet dat dit niet bekend is in de medische wereld voor de behandeling van diverse welvaartsziekten. Ik schreef dit omdat ik een nieuwe kans heb gekregen om werkelijk gezond door het leven te gaan. Deze kans heeft Rob Visscher mij geboden en ben hem hiervoor eeuwig dankbaar. Ik zeg het daarom tegen iedereen. Ga naar Rob Visscher en laat je verrassen. Kost niets want het wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Ik besluit met deze woorden…ROB BEDANKT.

Jolanda Broos 

Ruim een maand geleden las ik een ervaringsverhaal op facebook van een man die onder deskundige begeleiding zijn eetgewoontes aanpaste en na een poosje vrijwel geen medicijnen meer nodig had voor de vele lichamelijke klachten die hij inmiddels had…. Hij viel ook kilo’s af en voelde zich veel energieker en gezonder…..maar juist het feit dat hij zoveel soorten medicijnen achterwege kon laten trok mijn aandacht.

Oke, ik gebruik maar 1 medicijn, puur om een lichamelijke klacht te onderdrukken, maar ik weet ook dat mijn lever te lijden heeft onder het gebruik van dit medicijn.
Dus ik nam ook contact op met Rob Visscher, de gewichtsconsulent die de man begeleidde….

Na een intakegesprek met Rob wist ik dat zijn inzicht in wat voeding met je lichaam doet, maar vooral ook voor je lichaam kan betekenen, overeen komt met wat ik graag wil voor mijn lichaam.

Gezien mijn interesses in voeding komen we soms tijd te kort tijdens een consult, maar ondanks dat heb ik in 1 maand tijd al zoveel geleerd van Rob…
Ik eet nu dus ongeveer 1 maand volgens zijn richtlijnen en voel de energie die ik af en toe nog zo mistte na mijn burnout weer flink toenemen…een week wandelen in de bergen ging me redelijk makkelijk af, wat ik voorheen echt nog niet vol had kunnen houden…..Rob, ik ben zo blij met jouw deskundige begeleiding en hoop dat morgen als leuk extraatje ook bij jouw -5 kg op je display van de weegschaal te zien is ..maar meer nog ben ik benieuwd naar mijn BMI 
Diensten

Verantwoord afvallen
Workshops over afvallen
Kruidengeneeskunde

Openingstijden

Maandag:               09:00 - 20:00
Dinsdag:                 09:00 - 20:00
Woensdag:             09:00 - 20:00
Donderdag:            09:00 - 20:00
Vrijdag:                   09:00 - 20:00
Zaterdag:                        Gesloten
Zondag:                          Gesloten